Profiteer van alle comfort aan boord

Comfort

Bericht aan de lange medemens, de vicinifoben (angst voor buren, weet je wel) en zwaarbeladen ouders: BlaBlaBus heeft voor alles een oplossing en garandeert je een maximaal comfort.

Voortaan kun je reizen in bussen met minder zetels: zo heb je meer plaats en meer reiscomfort. Ook de zetels met verstelbare rugleuningen, de regelbare voetensteunen, de individuele verlichting en de airconditioning zorgen voor een optimaal comfort.

En aangezien wij nooit half werk leveren, zijn al onze bussen uitgerust met stopcontacten en gratis gelimiteerde wifi. Want we weten hoe vervelend het is als je batterij het laat afweten halfweg de laatste aflevering van GOT. Kom je uit het Verenigd Koninkrijk? Vergeet dan geen reisstekker mee te brengen voor onze stopcontacten aan boord.

Femme lisant dans le bus

Met gerust gemoed

In je reisoverzicht, dat je per e-mail ontvangt, vind je de belangrijkste details van je boeking, de aangeboden diensten bij de haltes en een plannetje, samen met de verbindingen met het openbaar vervoer.

Het instappen verloopt in alle rust: de BlaBlaBus-kapitein controleert je identiteitsbewijs en je ticket. Je genummerde zitplaats wacht alleen op jou.

De BlaBlaBus-tussenstops zijn zodanig gepland dat je, zonder afbreuk te doen aan je comfort, op tijd op je bestemming aankomt. De snelwegparkings die BlaBlaBus voor je heeft uitgezocht, zijn aangenaam en bieden heel wat diensten.

Tijdens al je reizen houdt een toegewijd team 24/24 een oogje in het zeil om het BlaBlaBus-verkeer in goede banen te leiden. Het biedt realtime ondersteuning aan onze kapiteins. Als er bijvoorbeeld vertragingen zijn, staat dit team permanent in contact met onze BlaBlaBus-kapiteins om de overstappen zo goed mogelijk te regelen (ze zijn onze beschermengelen).

Bij problemen kun je 24/24 en 7/7 contact opnemen met de hulplijn vermeld op je ticket.